sierhekwerk goudHPS Hekwerk

voor al uw hekwerk en tuinornamenten

sierhekwerk groen
sierhekwerk met zilver

Gesmeed Sierhekwerk

Gesmeed sierhekwerk is sierhekwerk van hoge kwaliteit dat perfect is voor monumentale gebouwen. Gesmeed sierhekwerk onderscheidt zich van andere hekwerken door het volledig ontbreken van lasnaden. Het ijzer is hierbij aan elkaar geklonken.

Onderhoudsvrij

Wij hebben een groot assortiment sierhekwerken tegen scherpe prijzen. U heeft keuze uit verschillende afmetingen, kleuren en hekpunten. Daarnaast zijn onze producten standaard verzinkt en kunnen in iedere RAL-kleur worden gepoedercoat. Dit biedt optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden en geeft u de garantie van een onderhoudsvrij metalen gesmeed sierhekwerk.

Voor u gesmeed

Onze gesmede sierhekwerken kunnen worden gemaakt op basis van talrijke ontwerpen, sferen en materialen. Zo krijgt u die sfeer in uw tuin die u wenst te creëren. Wilt u een uniek gesmeed sierhekwerk dat u nergens anders tegenkomt? HPS-Hekwerk kan als de specialist van het Noorden een ontwerp op maat naar uw behoefte maken. Neem gerust contact op met ons om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Eigen producten

Door ervaring en opgebouwde kennis staan de de vakmensen van HPS-Hekwerk garant voor kwaliteit en vakmanschap. De meeste producten worden door onszelf gelast of gesmeed en zo kunnen wij de kwaliteit waarborgen die u van ons verwacht. HPS-Hekwerk zit al meer dan 30 jaar in het vak hierdoor komt u niet voor onverwachtse verrassingen te staan.

Hekwerk machine HPS-Hekwerk

service

U kunt ten alle tijden op onze dienstverlening rekenen. Niet beschikbaar tijdens de openingsuren? Geen probleem! Maak een persoonlijke afspraak. Of kom een keer langs bij de werkplaats.

kwaliteit2

In onze werkplaats kunt u zien dat het maken van goed sierhekwerk en hekwerk nog altijd vak- en handwerk is. U bent bij ons aan het goede adres voor ouderwets ambachtelijk maatwerk.

kennis

Op basis van gegalvaniseerd materiaal wordt hekwerk met kwaliteit ontwikkeld. HPS-Hekwerk heeft al meer dan 30 jaar ervaring het maken en plaatsen van sierhekwerken en toegangspoorten.

advies

Wij luisteren naar uw wensen en bekijken de situatie en omgeving, om het hekwerk te creeëren dat geheel bij u past. Heeft u speciale wensen dan bestaat altijd de mogelijkheid om een maatwerk sierhekwerk te maken.

HPS offerte
Copyright © HPS-Hekwerk Webdesign door RAM Online Marketing